Hesap ve veri silme

Hesabı Sil

AllergyMemory hesabını ve tüm verilerini kalıcı olarak nasıl silersin

AllergyMemory hesabını ve hesabınla ilişkili tüm verileri istediğin zaman kalıcı olarak silebilirsin - uygulama içinden veya bizimle iletişime geçerek. Silme işlemi anında gerçekleşir ve geri alınamaz.

Seçenek 1: Uygulama içinden sil

  1. AllergyMemory'yi aç ve hesabına giriş yap.
  2. Profil sekmesine git.
  3. Hesabımı Sil'e dokun.
  4. İstendiğinde silme işlemini onayla.

Hesabın ve verilerin hiçbir bekleme süresi olmadan hemen silinir.

Seçenek 2: E-posta ile silme talebi

Uygulamaya erişemiyorsan, hesabınla ilişkili e-posta adresinden bize yaz:

Talebini doğruladıktan sonra hesabını 30 gün içinde sileriz.

Neler siliniyor

Hesabını sildiğinde kalıcı olarak kaldırılanlar:

Bu işlem kalıcıdır. Hesabın silindikten sonra bu veriler geri getirilemez.

Abonelikler

Hesabını silmek, Apple App Store veya Google Play üzerinden yönetilen aktif bir AllergyMemory Premium aboneliğini otomatik olarak iptal etmez. Gelecekteki ödemeleri durdurmak için Ayarlar > Abonelikler (iOS) veya Google Play Store > Ödemeler ve abonelikler (Android) üzerinden ayrıca iptal et.

Daha fazla bilgi

Hangi verileri topladığımız ve nasıl işlediğimiz hakkında ayrıntılı bilgi için Gizlilik Politikamıza bak.

Son güncelleme: Eylül 2026